Fit

Fit

 • Pilates in Ede en Veenendaal

  PilatesPerfect Pilates

  Perfect Pilates is een verantwoorde oefenmethode voor het gehele lichaam, gebaseerd op Pilates ontwikkeld door Joseph Pilates net na de tweede wereldoorlog. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

  Het centrum van kracht (Power house), oftewel de buikspieren, rugspieren,...

  Lees meer
 • Yoga in Ede en Veenendaal

  Yoga

  Zowel op de locatie Ede als in Veenendaal worden er wekelijks lessen (Hatha) Yoga verzorgd in kleine groepen van 3 tot 6 deelnemers.

  Yoga is duizenden jaren geleden ontwikkeld in India en bestaat uit oefeningen om beheersing te krijgen over zowel geest als lichaam. In het Westen is het vooral de 'Hatha Yoga' die bekendheid heeft gekregen en gewoonlijk 'Yoga' wordt genoemd.

  Hatha Yoga is...

  Lees meer
 • Adviescentrum

  Adviescentrum voorr arbeids- en stressgerelateerde klachten. Onder arbeidsgerelateerde klachten verstaan we klachten die veroorzaakt worden door "het werk" of waarbij de werkomstandigheden een grote rol spelen. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de RSI-klachten ( of "KANS" naar de moderne terminologie). RSI staat voor repetetive stress injury. Vooral beeldschermwerkers hebben hier last van maar...

  Lees meer
 • Medisch Fitness


  Medisch fitnessU beweegt veel minder dan goed voor u is. Wist u dat 55 % van de mensen in Nederland niet voldoen aan de norm voor gezond bewegen?
  Dat is tenminste 5 dagen per week 30 minuten matig intensief bewegen. Dit hoeft dus niet meteen hardlopen te zijn. Regelmatig bewegen heeft een gunstig effect op de algemene gezondheidstoestand. Het vermindert de kans op hart- en vaatziekten, osteoporose, diabetes...

  Lees meer

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.