Pilates in Ede en Veenendaal

Pilates in Ede en Veenendaal

PilatesPerfect Pilates

Perfect Pilates is een verantwoorde oefenmethode voor het gehele lichaam, gebaseerd op Pilates ontwikkeld door Joseph Pilates net na de tweede wereldoorlog. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

Het centrum van kracht (Power house), oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, is de basis voor elke oefening binnen de Perfect Pilates. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam, gestroomlijnde spieren, een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam.

 Voor wie is Pilates?

Pilates is toegankelijk voor iedereen of ze nu jong of oud zijn, topatleet of niet. Een ieder die bewust met zijn lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, zijn of haar houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen.

 Het trainingsresultaat

  • Een sterk, slank en lang lichaam
  • Verbeteren en beheersen van lichaam, ongeacht de huidige conditie
  • Voorkomen van of snellere genezing van blessures 
  • Revalideren van een operatie of blessure
  • Uitdaging in de sportroutine
  • Pilates is een ideaal alternatief voor ieder die conventionele training niet aankan vanwege bijvoorbeeld hoge bloeddruk, diabetes, osteoporose, scoliose, carpaal tunnel syndroom, zwaarlijvigheid, chronische rugklachten, etc.

Bent u op zoek naar Pilates in Ede of Veenendaal? Benieuwd naar wat Perfect Pilates is en hoe het voelt? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende proefles. U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

De cursus Pilates wordt gegeven door Roos-Anna Tukker of Ellen Toet op onze lokaties in Ede en Veenendaal.

Voor lestijden: zie ‘Roosters’ helemaal bovenaan de pagina.

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.