Nieuws

Nieuws

Lijf & Leven Vianen verwelkomt Robin Mullens en Mathilde Straatman als nieuwe collega’s. Voor meer informatie verwijzen wij naar de nieuwsbrief van Vianen.

Voor de Nieuwsbrief Vianen van mei 2018: klik hier.

De Nieuwsbrief Ede-Veenendaal van juli 2018 is uit. Om deze te lezen: klik hier.

De Fietstocht op woensdag 9 mei in Ede was een groot succes. We hadden prachtig weer, een mooie route en veel enthousiaste deelnemers. Klik hier voor de foto’s.

Ook in Veenendaal wordt dit jaar een fietstocht georganiseerd in september. Let op de mededelingen hierover op onze site en op Facebook.

In 2018 kunt u bij ons de Beweegprogramma’s Obesitas, Diabetes II, Hartaandoeningen en COPD volgen. Zo’n programma bestaat uit een uitgebreide intake, 3 maanden training en hulp bij leefstijlverandering, gevolgd door periodieke na-metingen.

Bij onze Pluspraktijken Ede en Veenendaal hebben sommige verzekeraars een uitgebreidere vergoeding bij de nazorg van oncologie, CVA en hartaandoeningen. Vraag uw fysiotherapeut naar uw mogelijkheden voor vergoeding.

Nieuw in Vianen is de samenwerking met “Podotherapiepraktijk Rondom”. Elke vrijdag is de podotherapeut aanwezig. Hiermee leveren wij samen de beste voetzorg: belangrijk voor een goede houding en juist looppatroon, en vooral van belang bij diabetes- en vaatpatiënten met voetklachten.

 

 

 

 

 

 

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.