Fysiotherapie Veenendaal | Lijf & Leven

Fysiotherapie Veenendaal | Lijf & Leven

Adresgegevens en openingstijden:

Fysiotherapie Veenendaal

Prins Bernhardlaan 103
3905 JA  VEENENDAAL

T: 0318 – 76 92 36
F: 0318 – 64 20 73
E: info.veenendaal@lijfenleven.com

Openingstijden:
maandag en woensdag:              8.00 tot 21.00 uur
dinsdag, donderdag en vrijdag: 8.00 tot 18.00 uur
inloopspreekuur: maandag van 17.00 tot 18.00 uur

Lijf & Leven bundelt krachten met Hanssen Footcare. 

Klik op het logo voor het volledige bericht.

Op zoek naar fysiotherapie in Veenendaal?

Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal is gevestigd recht tegenover zorgcentrum ’t Boveneind en behandeldienst Charim Vitaal. Fysio Lijf & Leven Veenendaal is een dependance van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede.

Onze fysiotherapeuten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Patiënten bezoeken Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal om uiteenlopende redenen en klachten. Dat kunnen zijn pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging. Ook kunnen klachten ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Fysio Lijf & Leven Veenendaal geeft naast algemene fysiotherapeutische behandelingen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, neurologische revalidatie, oedeemtherapie en oncologische fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorg Therapie in samenwerking met Buurtzorg en ergotherapie. Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Veenendaal terecht voor Medisch Fitness, Pilates en Yoga lessen.

Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Veenendaal en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren. De samenwerking uit zich door goede communicatie met huisartsen, collega fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij het ontwikkelen van werkgroepen binnen de regio Veenendaal. De samenwerking op het gebied van diëtetiek hebben we met diëtistenpraktijk Gaia. Voor ondersteuning vanuit de ergotherapie werken wij samen met Ergodus

Elke maandag kunt u op het inloopspreekuur (van 17.00 tot 18.00 uur) direct en kosteloos terecht voor een kort consult. In 10-15 minuten kijken we naar de ernst van de klacht. U krijgt daarna een advies op maat voor een vervolgtraject. Afhankelijk van onze bevindingen is dat een doorverwijzing naar de huisarts, een behandeltraject bij de fysiotherapeut of alleen een advies met een aantal thuisoefeningen en informatie over het verdere beloop van de klachten. Wij kijken op verzoek naar de vergoeding fysiotherapie van uw verzekering.

De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden, heeft eigen parkeergelegenheid (achter het pand!) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met, of heeft u een vraag voor Fysiotherapie Lijf & Leven Veenendaal? Klik dan op “afspraak maken” of “stel een vraag“.

Therapeuten

De volgende therapeuten werken bij Lijf & Leven Veenendaal:

Bereken uw route met Google Maps 

 

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.