Oefentherapie

Oefentherapie

 • ‘Nieuwe generatie’ rugklachten bij jongeren

  computer-15812_1280'Nieuwe generatie' rugklachten bij jongeren

  Tegenwoordig leven we in een snelle maatschappij die altijd in beweging is. Maar dat geldt steeds minder voor ons lichaam zelf. We zitten steeds vaker stil met alle gevolgen van dien. En dan hebben we het niet alleen over volwassenen; ook onze jeugd zit steeds meer stil. Meestal achter een of ander scherm. Zitten is een inactieve houding waarbij de...

  Lees meer
 • Oefentherapie Vianen en Veenendaal

  plaatje-houdingscheck

  Wat is oefentherapie Cesar?

  Een behandelmethode gericht op het behandelen én voorkomen van klachten als gevolg van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of aandoening. Met als doel uw klachten te laten verminderen, verdwijnen en/of te voorkomen met behulp van oefeningen gericht op uw bewegingsmogelijkheden en dagelijks leven.

  De...

  Lees meer
 • Oefentherapie Ede

  Op het adres van de fysiotherapiepraktijk van Lijf & Leven Ede, is tevens de zelfstandige en eigen praktijk gevestigd van Ellen van de Plas: Oefentherapie-Ede. Hoewel de praktijk voor Oefentherapie-Ede los staat van Lijf & Leven, wordt er op diverse gebieden samengewerkt daar waar het gaat om de behandeling en de zorg voor patiënten.

  Meer informatie over Oefentherapie-Ede kunt u krijgen via...

  Lees meer

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.