Oefentherapie

Oefentherapie

 • ‘Nieuwe generatie’ rugklachten bij jongeren

  computer-15812_1280'Nieuwe generatie' rugklachten bij jongeren

  Agnita Vernooij (Oefentherapeut Cesar) heeft zich verdiept in de houdingsproblematiek als gevolg van het vele zitten op de (groeiende) wervelkolom, en heeft geleerd hoe zij afwijkingen aan de wervelkolom kan opsporen en behandelen. En vooral: klachten kan voorkomen door een juiste houding aan te leren.

  Tegenwoordig leven we in een snelle...

  Lees meer
 • Zwangerschapscursus volgens Oefentherapie Cesar

  woman-1284353_1280Zwangerschapscursus volgens oefentherapie Cesar

  De zwangerschapscursus is gebaseerd op oefentherapie Cesar, waardoor er aandacht is voor je lichaamshouding, manier van bewegen en het voorkomen van klachten. In de cursus worden de veranderingen van je lichaam tijdens de zwangerschap theoretisch uitgelegd. Met oefeningen en juiste houdingen leren wij jou hoe je het beste met deze veranderingen...

  Lees meer
 • Oefentherapie Vianen

  plaatje-houdingscheck

  Agnita Vernooij werkt in Vianen ook als algemeen oefentherapeut. Door de multidisciplinaire benadering die Lijf & Leven kan aanbieden binnen onze praktijk, zijn wij u als patiënt beter van dienst bij diverse behandelingen en/of bij het geven van adviezen over bewegen, werken en houding.

  Komen bij u dezelfde klachten vaak terug? Misschien is uw houding en/of uw bewegingspatroon dan niet...

  Lees meer
 • Kinderoefentherapie Vianen

  kinderoefentherapieBinnen het team van Lijf & Leven Vianen werkt Agnita Vernooij als kinderoefentherapeut. Agnita is sinds 2012 geregistreerd kinderoefentherapeut.

  Daarnaast werkt zij ook als oefentherapeut Cesar. Door de multidisciplinaire benadering die Lijf & Leven kan aanbieden binnen onze praktijk, zijn wij u als patiënt beter van dienst bij diverse behandelingen en/of bij het geven van adviezen over...

  Lees meer
 • Oefentherapie Ede

  Op het adres van de fysiotherapiepraktijk van Lijf & Leven Ede, is tevens de zelfstandige en eigen praktijk gevestigd van Ellen van de Plas: Oefentherapie-Ede. Hoewel de praktijk voor Oefentherapie-Ede los staat van Lijf & Leven, wordt er op diverse gebieden samengewerkt daar waar het gaat om de behandeling en de zorg voor patiënten.

  Meer informatie over Oefentherapie-Ede kunt u krijgen via...

  Lees meer

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.