Sport- en ontspanningsmassage in Vianen

Sport- en ontspanningsmassage in Vianen

Sport- en ontspanningsmassageSport- en ontspanningsmassage

Tegenwoordig leven we gezonder en sport speelt hierin een grote rol. Zowel op topniveau als op recreatief niveau, voor mannen en vrouwen, van jong tot oud. Sportmassage is een goede aanvulling op sporten en bewegen. Het kan zowel stimulerend als ontspannend werken en is dé manier om voor en na een inspanning het herstel van de spieren te bevorderen. 

Ontspanningsmassage bij spannings- of stressklachten in rond de nek en schouder werkt vaak ontspannend voor spieren en geest, waardoor de klachten verlichten. Vaak een welkome aanvulling na of tijdens een behandeltraject bij de fysiotherapeut.

Ook voor na het sporten

Ook na een zware inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door de massage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter.

Bent u op zoek naar sport- en ontspanningsmassage in Vianen en benieuwd naar wat deze massage is en hoe het voelt? U bent van harte welkom en kunt daarvoor contact met ons opnemen. Voor meer informatie over de fysiotherapiepraktijk in Vianen klik hier.

De massage wordt gegevens door de ervaren masseur Jolanda Smit. Zij is sinds 2007 sport- en ontspanningsmasseuse en heeft verschillende evenementen begeleid zoals de Highland games in Vianen en Alpe d’HuZes.

Wanneer en kosten

Jolanda is er elke maandagavond vanaf  18.30 en 21:30 uur. Als u contact met ons opneemt, kunt u reserveren.

De kosten bedragen:

  • 30 min                                    € 25,-
  • 10-massages kaart                € 230,-

U betaalt contant per behandeling of per kaart.

Wat moet ik meenemen

Een handdoek en bij eventuele allergieën uw eigen massageolie.

Tijdens een massage is het aan te bevelen om sportkleding te dragen, bijvoorbeeld een korte sportbroek en een T-shirt.

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.