Hanssen Footcare

Hanssen Footcare

Comfortabel lopen bij voetklachten

Door onze krachten te bundelen met Hanssen Footcare,  helpen wij u zo comfortabel mogelijk te lopen. Iedere maandagmiddag zijn een podotherapeut of een orthopedisch schoentechnoloog aanwezig in de vestiging Veenendaal van Lijf & Leven. U kunt bij hen terecht met al uw vragen over voeten en voor advies bij voetklachten. Door deze samenwerking kunnen wij u voorzien van voetzorg en schoenen op maat die geheel afgestemd zijn op uw voeten, zodat u comfortabel kunt bewegen.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.footcare.nl  of bel 026 389 23 33.

Podotherapie

Binnen de medische wereld is de podotherapeut degene met de meeste kennis over voeten. De podotherapeut behandelt (pijn)klachten aan voeten en klachten tijdens het lopen. Vaak is pijn aan enkels, knieën, heupen of rug te herleiden naar de stand van de voeten. Ook veranderen voeten naarmate je ouder wordt. Denk aan een scheve grote teen met een knobbel, doorgezakte voeten of hielpijn. Goede voetzorg, in combinatie met de juiste schoenen, is dan extra belangrijk. De podotherapeut geeft advies en behandelt de voetklachten met oplossingen als steunzolen op maat, een nagelbeugel, taping, oefeningen, of bijvoorbeeld een teenorthese. Ook voor wondbehandeling kunt u bij hem terecht.

Aanpassingen aan schoenen en (semi-)orthopedische schoenen

Voetzorg en schoenen zijn nauw met elkaar verbonden. Bij het voorkomen en verhelpen van voetklachten speelt schoeisel een grote rol. Orthopedisch schoentechnoloog Paul Puts heeft veel kennis over voeten, de loopbeweging en geschikte schoenen. Soms zorgt een aanpassing aan uw eigen schoenen al voor verlichting. Of biedt een steunzool op maat precies de ondersteuning die uw voeten nodig hebben. Ook bij een afwijkende voetstand of ingrijpende voetproblematiek kan hij u helpen met schoenen op maat.

Maak een afspraak

Heeft u pijn bij het lopen? Of heeft u vragen over uw voeten of schoeisel? Wij geven graag advies. U kunt bij ons ook terecht voor een gratis voetencheck. Ga naar www.footcare.nl  of bel 026 389 23 33 voor een afspraak.

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.