Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen

Ursulinenhof 1
4133 DA VIANEN

T: 0347 – 76 90 19

De praktijk voor Fysiotherapie Lijf en Leven Vianen is overgenomen door Moventes. Lees hier het hele bericht: 

Informatiebrief Overname door Moventes

 

Sinds 1 september 2013 is Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen gevestigd in het pand Ursulinenhof 1, tegenover de huisartsenpraktijk Boas & Valkenburg, naast winkelcentrum De Monnikenhof. Fysio Lijf & Leven Vianen is een nevenvestiging van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt. 

Om uiteenlopende redenen en klachten bezoeken patiënten Fysiotherapie Vianen. Pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging zijn de belangrijkste aanleiding. De klachten kunnen echter ook zijn ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen geeft Fysio Vianen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, manuele therapie, dry needling en psychosomatische fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie.

Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Vianen terecht voor Medisch Fitness. 

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Vianen en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren. Voorbeelden daarvan zijn de samenwerking met huisartsen, specialisten, longverpleegkundigen, POH GGZ, ergotherapeuten, diëtisten en met RondOm Podotherapeuten.

Op maandagavond geeft Jolanda Smit (Sportmassage4you) sportmassages i.s.m. Lijf & Leven. Jolanda is gediplomeerd sportmasseur en aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Bel voor een afspraak: 06-13088831.

De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden, heeft eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wilt u een afspraak maken met, of heeft u een vraag voor Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen? Klik dan op “afspraak maken” of “stel een vraag“.

De volgende oefen – en fysiotherapeuten werken bij Lijf & Leven Vianen:

Bereken uw route met Google Maps 

 

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.