Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen

Ursulinenhof 1
4133 DA VIANEN

T: 0347 – 76 90 19
E: info.vianen@lijfenleven.com

Openingstijden:

Maandag: 13.00 – 21.00
Dinsdag en donderdag: 08.00 – 21.00
Woensdag en vrijdag: 08.00 – 17.00
Zaterdag: 08.00 – 12.30 (Nieuw)

Lijf & Leven start de ‘gewone’ fysiotherapie weer op miv 4 mei. Lees hier hoe wij dit doen volgens het protocol van onze beroepsvereniging KNGF. 

Nieuwbrief 17 april: Blijf In Beweging! Met veel linkjes naar onze oefenvideos.

Corona update 23 maart 2020; SPOEDZORG of NOODZAKELIJKE ZORG

Corona update 18 maart 2020

Welke maatregelen Lijf & Leven neemt tegen het Corona-virus.

Sinds 1 september 2013 is Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen gevestigd in het pand “Ursulinenhof 1”. Vlakbij winkelcentrum De Monnikenhof. Fysio Lijf & Leven Vianen is een nevenvestiging van Fysiotherapie Lijf & Leven Ede en voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

Om uiteenlopende redenen en klachten bezoeken patiënten Fysiotherapie Vianen. Pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging zijn de belangrijkste aanleiding. De klachten kunnen echter ook zijn ontstaan door of tijdens een andere aandoening, of na een operatie of behandeling in het ziekenhuis, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering.

Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen geeft Fysio Vianen ook specialistische behandelingen bij hart/vaat/long (COPD/Claudicatio) aandoeningen, manuele therapie, dry needling en psychosomatische fysiotherapie. We kunnen ook ingeschakeld worden voor ThuisZorgTherapie.

Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Vianen terecht voor Medisch Fitness en oefentherapie Cesar. Oefentherapie is een behandelmethode gericht op het behandelen van klachten op het gebied van houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. Voor veel klachten geeft de combinatie fysiotherapie en oefentherapie het beste, langdurige resultaat.

Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen streeft naar het opzetten van een goede samenwerking met andere zorgaanbieders in Vianen en omstreken zodat wij u optimaal kunnen behandelen en het zorgproces verder kunnen verbeteren. Voorbeelden daarvan zijn de samenwerking met tandartsen daar waar het gaat om de behandeling van klachten rondom het kaakgewricht, en de samenwerking met RondOm Podotherapeuten.

De praktijk heeft drie volledig ingerichte behandelkamers, een sport- en oefenruimte, wachtruimte, kleedkamers en een koffiehoek. De praktijk is goed bereikbaar voor mindervaliden, heeft eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wilt u een afspraak maken met, of heeft u een vraag voor Fysiotherapie Lijf & Leven Vianen? Klik dan op “afspraak maken” of “stel een vraag“.

De volgende oefen – en fysiotherapeuten werken bij Lijf & Leven Vianen:

Bereken uw route met Google Maps 

 

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.