Fysiotherapie Lijf & Leven Ede

Fysiotherapie Lijf & Leven Ede

Klaphekweg 40
6713 HN EDE

T: 0318 – 64 25 09
F: 0318 – 64 20 73
E: info@lijfenleven.com

Openingstijden:
maandag, dinsdag, donderdag: 8.00 tot 21.00 uur
woensdag en vrijdag:                  8.00 tot 18.00 uur
inloopspreekuur: maandag van 18.00 tot 19.00 uur

Fysiotherapie Lijf & Leven Ede is gevestigd in het gebouw “De Pioen” aan de rotonde van de Klaphekweg, samen met Oefentherapie Ede, en onder andere Sanquin (Bloedbank), dierenkliniek Kruizinga en Ahrebo.

De klachten waarmee patiënten bij de fysiotherapeut komen zijn zeer uiteenlopend: pijn, krachtsvermindering, ademhalingsproblemen, zwellingen en beperkingen in beweging. Klachten kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan door of tijdens een aandoening, na een operatie, bij het sporten, tijdens het uitoefenen van werkzaamheden of door veroudering. U vindt naast algemene fysiotherapie ook de specialisaties zoal hart/vaat/long-therapie(COPD/Claudicatio), manuele therapie, psychosomatische therapie, kinderfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie en de oncologie fysiotherapie. Voorts kunt u bij Fysio Lijf & Leven Ede terecht voor Medisch Fitness, Hydrotherapie, Pilates en Yoga lessen.

Fysiotherapie Lijf & Leven Ede werkt nauw samen met andere zorgdisciplines; zo maakt onze fysiotherapie onderdeel uit van het Buurtzorg+ team Ede-Zuid en Ede-West. En werken we samen met de diëtisten van Voeding in de praktijk, de longverpleegkundigen van de Gelderse Vallei en maken we deel uit van verschillende ketenzorgnetwerken. Hierdoor kunnen wij u optimaal behandelen en het gehele zorgproces verbeteren. Voorts heeft Fysio Lijf & Leven Ede het predicaat Keurmerkpraktijk. Onze Fysiotherapeuten voldoen daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit van zorg, service en informatie voor de patiënt.

De praktijk is uitstekend bereikbaar voor mindervaliden. Verder heeft Fysiotherapie Lijf & Leven Ede zes behandelkamers, twee sport- en oefenruimtes, kleedkamers en een wachtkamer/koffiehoek.

Wilt u een afspraak maken met, of heeft u een vraag voor Fysiotherapie Lijf & Leven Ede? Klik dan op “afspraak maken” of “stel een vraag“.

Inloopspreekuur Fysiotherapie Ede op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur
Op dit inloopspreekuur kunt u zonder afspraak bij Fysio Lijf & Leven Ede langskomen. In een kort gesprek van 10-15 minuten kijken we naar de ernst van de klacht en eventueel de mogelijkheden van uw verzekering. Daarbij krijgt u een advies op maat voor het vervolgtraject. Afhankelijk van onze bevindingen kan er worden gekozen voor een doorverwijzing naar de huisarts, een behandeltraject bij de fysiotherapeut of enkel een advies met eventueel oefeningen voor het verdere beloop van de klachten. Dit alles wordt u vrijblijvend aangeboden, er zijn dus geen kosten aan verbonden. Heeft u interesse of vragen over het inloopspreekuur, neem dan contact met ons op via mail info@lijfenleven.com of via de contactpagina. U kunt zich ook telefonisch melden zodat u wellicht minder wachttijd heeft.

De volgende therapeuten werken bij Lijf & Leven Ede:

 

Bereken uw route met Google Maps 

 

Social media

Facebook
Facebook

Disclaimer

Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, openbaar gemaakt, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lijf en Leven Ede BV.